Webbinarium om Skadeberäkningar vid tvister (21/6)

Kanton / Seminarier / Webbinarium om Skadeberäkningar vid tvister (21/6)

Björn Gauffin

Senior Adviser

bjorn.gauffin@kanton.se

Tid: 21 juni 2022, kl. 10.00-11.00


Plats: Teams

Hur genomförs en skadeberäkning, vilka är de viktigaste faktorerna att beakta och vad är viktigt att tänka på?

Vi kommer under webbinariet bland annat gå igenom etablerade metoder för skadeberäkning, vikten att bedöma rätt värderingsobjekt och att använda väl underbyggda antaganden, samt hur ett utlåtande utformas på ett så pedagogiskt sätt som möjligt.

Vi på Kanton är ekonomer och arbetar dagligen med såväl värderingsuppdrag, skadeberäkningar och komplexa redovisningsfrågor. Webbinariet är tänkt att möjliggöra erfarenhetsutbyte speciellt kring skadeberäkning, hur vi som ekonomer utför skadeberäkningar och vad som behöver beaktas vid tvister. Vi kommer även beröra ämnet kring företagsvärdering och tvister relaterat till redovisning.

Webbinariet riktar sig till dig som verkar inom advokatbranschen och på ett eller annat sätt kommer i kontakt med skadeberäkningar eller som vill dela erfarenheter inom ämnet. Vi hoppas på en livlig diskussion som ger både er och oss en ökad insikt i skadeberäkningar vid tvister.

Tid för frågor och diskussioner ges under webbinariet. Vi välkomnar även frågor i efterhand och öppnar upp för vidare diskussion. 

 Varmt välkomna!

Anmälan

Events & Seminarier