Karriär

Arbeta hos Kanton

Delar du vår passion för att utveckla företag och deras finansiella rapportering? Vi arbetar som konsulter där vi stöttar, vägleder och rådger våra kunder med allt från komplexa redovisningsfrågor, bolagsstyrning och företagsvärderingar till att upprätta och projektleda hela årsredovisningsproduktioner. Som konsult hos oss arbetar du nära våra kunder, därför är utöver intresset för finansiell rapportering din personlighet och vilja att utmanas och utvecklas i ditt arbete något vi letar efter i våra framtida medarbetare.

Vi har alltid behov av nya medarbetare med rätt kompetens, hög ambitionsnivå och stor ansvarskänsla. Hittar du inte en passande annons men är nyfiken på att arbeta hos oss är du varmt välkommen in med en spontanansökan till joanna.davies@kanton.se.

Välkommen in med din ansökan!

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda utvecklande och spännande arbetsuppgifter ofta i nära kontakt med kunden i en arbetsmiljö som handlar mer om samarbete och erfarenhetsutbyte än vassa armbågar och konkurrens. Vi är en mindre byrå vilket ger fördelar i form av stort ansvarstagande och en snabb inlärningskurva. Vi letar efter rätt människor som vill vara med att växa med oss och det ger möjligheten att utforma varje roll utifrån varje medarbetares styrkor och erfarenheter. Vi värdesätter långvariga relationer som byggs upp av kompetens, flexibilitet, kvalité och så många goda skratt som möjligt.


Våra värderingar

Vi är engagerade

Vi arbetar nära våra kunder med förståelse för kundens verksamhet och behov. Vi använder vår gemensamma kompetens och erfarenhet för att skapa den bästa lösningen i varje situation. Nöjda kunder ger långsiktiga samarbeten.

Vi är kunskapsdrivna

På ett proaktivt och nyfiket sätt följer vi vår omvärld med ambitionen att alltid ligga steget före. Vi delar vår kunskap med varandra och utvecklar oss själva i takt med att branschen utvecklas. Vi är pålästa om vår bransch och våra kunder för att kunna anpassa vår rådgivning utifrån varje unik kund och dennes utmaningar.

Vi agerar med integritet

Vi är ärliga, uppriktiga och tydliga i kontakten med varje person, i varje situation. Vi ställer de svåra frågorna och påpekar vilka utmaningar vi och våra kunder står inför. Vi ifrågasätter, tänker nytt och tillsammans med kunden hittar vi de bästa lösningarna.


Möt våra medarbetare

"På Kanton har vi frihet under ansvar och möjlighet att påverka. Våra uppdrag är breda och långsiktiga och inkluderar såväl varierande arbetsuppgifter som möjligheter att fortsätta utvecklas inom våra respektive fokusområden. Vi tycker om utmaningar och hjälps gärna åt för att klara dem på bästa sätt."

Stefan Pedersen, Manager

"Prestigelös kultur med bra lagkänsla! Här hjälper alla varandra oavsett vilken titel eller projekt man jobbar på. Detta resulterar i att vi kan fortsätta vara dedikerade specialister åt våra kunder samtidigt som vi har roligt på vägen."

Ronja Widing, Manager

Nyfiken på att arbeta hos Kanton eller vill du veta mer om processer och förmåner? Tveka inte att ta kontakt med oss.

Kontakta oss