Kontakta oss

Kanton / Kontakt

Hans Borneroth är grundare och VD på Kanton och har tidigare bakgrund som börsanalytiker och redovisningsexpert. Hans har bred kompetens inom finansiell rapportering och kapitalmarknaden och har varit involverad i flertalet börsintroduktioner.

+46 70 769 47 04

hans.borneroth@kanton.se

Hans Borneroth

CEO & Senior Adviser

Ann-Charlotte arbetar som redovisningsexpert och är operativt ansvarig hos Kanton. Hon har mångårig erfarenhet av IFRS och produktion av finansiella rapporter och har bland annat arbetat med redovisningstillsynen för Nordic Growth Market (NGM).

+46 70 769 67 09

ann-charlotte.weber@kanton.se

Ann-Charlotte Weber

COO & Senior Manager

Björn arbetar med värdering och komplexa redovisningsfrågor inom IFRS. Han ansvarar för Kantons tjänster inom företagsvärdering och värdebedömningar. Björn har ett djupt kunnande inom dessa områden och anlitas ofta som expert i rättstvister i ämnet.

+46 70 769 00 04

bjorn.gauffin@kanton.se

Björn Gauffin

Senior Adviser

Pierre är redovisningsexpert och rådgivare inom värdering och komplexa redovisningsfrågor inom IFRS. Han arbetar även med intern styrning och kontroll och framtagning av finansiella rapporter.

+46 70 769 91 14

pierre.doverklint@kanton.se

Pierre Doverklint

Manager

Stefan är redovisningsanalytiker med fokus på redovisningsteknisk rådgivning, framtagning av finansiella rapporter, offentliggörande av information samt intern styrning och kontroll. Han är mentor på NGM Nordic SME och Certified Advisor på First North samt ansvarar för tävlingen Årets börsbolag.

+46 70 769 26 96
stefan.pedersen@kanton.se

Stefan Pedersen

Manager

Elias är civilekonom från Handelshögskolan vid Umeå Universitet. Han arbetar som rådgivare vid framtagning av finansiella rapporter, offentliggörande av information och är ansvarig för Kantons nyhetsbevakning. 

+46 70 769 04 68

elias.jonsson@kanton.se

Elias Jönsson

Consultant

Joanna arbetar som HR-ansvarig och har en nyckelroll i vårt administrativa arbete och att skapa en god arbetsmiljö med kompetenta och duktiga kollegor. Är du intresserad av att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Joanna!

+46 70 796 94 24

joanna.davies@kanton.se 

Joanna Davies

HR Manager

Gustaf arbetar med finansiella kommunikationsfrågor och Investor Relations. Han har mångårig erfarenhet från kapitalmarknaden och har ett djupt kunnande rörande aktiemarknadsfrågor.

+46 70 769 40 05 

gustaf.bratt@kanton.se


Gustaf Bratt

Senior Adviser

Åke har mångårig och djup erfarenhet från Corporate Governance och Compliance, intern styrning och kontroll, bolagsstyrning, ekonomistyrning, risk management och internrevision. Han har även arbetat med integrering av styrning till företags hållbarhetsrelaterade arbete.

ake.johansson@kanton.se

Åke Johansson

Senior Adviser

Sofie har bred erfarenhet från finanssektorn och har senast arbetat som Sustainability Specialist, med inriktning mot Sustainable Bonds. Sofie har även erfarenhet av rapportering, både i framtagandet av hållbarhetsrapporter, impact reports, hållbarhetsramverk samt internstyrning och kontroll.

+46 70 769 01 33 

sofie.wasso@kanton.se
Sofie Wassö

Manager

  • Hitta till oss:
  • Kanton finansiella rådgivning AB
  • Grev Turegatan 35
  • SE-114 38 Stockholm

  • + 46 8 613 39 00
  • info@kanton.se

  • Org.nr: 556644-0946


Vägbeskrivning