Kontakta oss

Kanton / Kontakt

Hans Borneroth är grundare och VD på Kanton och har tidigare bakgrund som börsanalytiker och redovisningsexpert. Hans har bred kompetens inom finansiell rapportering och kapitalmarknaden och har varit involverad i flertalet börsintroduktioner.

+46 70 769 47 04

hans.borneroth@kanton.se

Hans Borneroth

CEO & Senior Adviser

Ann-Charlotte arbetar som redovisningsexpert och är operativt ansvarig hos Kanton. Hon har mångårig erfarenhet av IFRS och produktion av finansiella rapporter och har bland annat arbetat med redovisningstillsynen för Nordic Growth Market (NGM).

+46 70 769 67 09

ann-charlotte.weber@kanton.se

Ann-Charlotte Weber

COO & Senior Manager

Björn arbetar med värdering och komplexa redovisningsfrågor inom IFRS. Han ansvarar för Kantons tjänster inom företagsvärdering och värdebedömningar. Björn har ett djupt kunnande inom dessa områden och anlitas ofta som expert i rättstvister i ämnet.

+46 70 769 00 04

bjorn.gauffin@kanton.se

Björn Gauffin

Senior Adviser

Pierre är redovisningsexpert och rådgivare inom värdering och komplexa redovisningsfrågor inom IFRS. Han arbetar även med intern styrning och kontroll och framtagning av finansiella rapporter.

+46 70 769 91 14

pierre.doverklint@kanton.se

Pierre Doverklint

Senior Manager

Stefan är redovisningsanalytiker med fokus på redovisningsteknisk rådgivning, framtagning av finansiella rapporter, offentliggörande av information samt intern styrning och kontroll. Han är mentor på NGM Nordic SME och Certified Advisor på First North.

+46 70 769 26 96
stefan.pedersen@kanton.se

Stefan Pedersen

Senior Manager

Elias arbetar som rådgivare vid framtagning av finansiella rapporter, offentliggörande av information samt intern styrning och kontroll. 

+46 70 769 04 68

elias.jonsson@kanton.se

Elias Jönsson

Manager

Joanna arbetar som HR-ansvarig och har en nyckelroll i vårt administrativa arbete och att skapa en god arbetsmiljö med kompetenta och duktiga kollegor. Är du intresserad av att arbeta hos oss är du varmt välkommen att kontakta Joanna!

+46 70 796 94 24

joanna.davies@kanton.se 

Joanna Davies

HR Manager

Linnea har tidigare arbetet som International Climate Officier med EU:s Emission Trading System och representerat Sverige på Commission Expert Group on Climate Change Policy samt på FN:s Framework Convention on Climate Change. Hon arbetar som rådgivare med hållbarhetsfrågor och internstyrning.

+46 70 769 40 05 

linnea.lindstrom@kanton.se


Linnea Lindström

Consultant

Åke har mångårig och djup erfarenhet från Corporate Governance och Compliance, intern styrning och kontroll, bolagsstyrning, ekonomistyrning, risk management och internrevision. Han har även arbetat med integrering av styrning till företags hållbarhetsrelaterade arbete.

ake.johansson@kanton.se

Åke Johansson

Senior Adviser

Elias har tidigare studerat vid Handelshögskolan i Stockholm och arbetar på Kanton som rådgivare vid framtagning av finansiella rapporter och värdering. 

+46 70 769 01 33

elias.brannstrom@kanton.se

Elias Brännström

Consultant

Erika Larsson

Redovisnings- och administrationsansvarig

  • Hitta till oss:
  • Kanton finansiella rådgivning AB
  • Grev Turegatan 35
  • SE-114 38 Stockholm

  • + 46 8 613 39 00
  • info@kanton.se

  • Org.nr: 556644-0946


Vägbeskrivning