Grunderna i hållbarhetsredovisning

Kanton / Seminarier / Grunderna i hållbarhetsredovisning

Dags för årets hållbarhetsredovisning. Under seminariet går vi igenom frågor som vad måste absolut finnas med, vilka är de vanligaste bristerna och hur ser man till att hållbarhetsredovisning blir ett värdefullt verktyg i det strategiska och operativa hållbarhetsarbetet?

Under en timme ger Kanton dig grundläggande kunskaper om den så kallade hållbarhetslagen i ÅRL och hur den ska tillämpas i praktiken. Under seminariet går vi igenom vad som ska ingå i hållbarhetsrapporten och ger dig en översiktlig bild av Global Reporting Initiatives (GRI) som är ett internationellt erkänt ramverk för hållbarhetsrapportering och hur GRI:s principer kan användas som inspiration vid framtagande av rapporten.

Vi kommer även beröra Agenda 2030 och hur den kan bli en naturlig del i verksamhetens hållbarhetsarbete, rapportering och uppföljning, samt kolla på trender och framgångskoncept inom hållbarhetsredovisning.

Seminariet riktar sig till dig som arbetar i ett företag som är i uppstart med att rapportera om ert hållbarhetsarbete, är ny i din roll eller för dig som behöver en repetition av de grundläggande kraven inför årets rapport.

Kantons konsulter har genomgått GRI:s certifierade utbildning, och har lång erfarenhet av hållbarhetsredovisning.

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka ett enskilt samtal utifrån ditt bolags specifika situation.

Varmt välkomna!

Anmälan

Events & Seminarier