Börsintro del 2: En lyckad övergång till IFRS (webbinarium)

Kanton / Seminarier / Börsintro del 2: En lyckad övergång till IFRS (webbinarium)

Hans Borneroth

CEO & Senior Adviser

hans.borneroth@kanton.se

Tid: 28 sep 2021 kl 14:00–15:00


Plats: Inbjudan skickas ut dagen innan webbinariet efter att vi tagit emot din anmälan.

Hur går processen till för att implementera IFRS? Vad krävs och vilka är fördelarna med en övergång? Välkommen till den andra delen i en serie om tre där Kantons konsulter delar med sig av tips och råd inför en notering.

IFRS är ett omfattande regelverk och vid en första anblick kan implementeringsprocessen kännas överväldigande men fördelarna med att rapportera i enlighet med standarderna är många och värt det hårda arbetet ni lägger ner.

Målet med webbinariet är att ge er en överblick av de viktigaste pusselbitarna och förklara dem på ett sätt som ökar er trygghet och förståelse för processen. Vi kommer bland annat diskutera GAP-analys och skillnaden mellan den svenska årsredovisningslagen och IFRS, fördelarna med en övergång samt hur processen går till.

Tid för frågor och diskussioner ges under webbinariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal där vi diskuterar ämnet utifrån ert bolags specifika situation.


Varmt välkomna!


Börsintro del 2: En lyckad övergång till IFRS hålls även som fysiskt seminarium den 30 september kl. 14.00-15.00, Grev Turegatan 35 i Stockholm (begränsat antal platser). För anmälan, klicka här.

Anmälan

Events & Seminarier