Jurymedlem sökes till Årets börsbolag

Kanton / Nyheter / Jurymedlem sökes till Årets börsbolag

Nyhet

15 nov 2019

Vi söker jurymedlemmar till tävlingen Årets börsbolag 2019 för ett nytt jurybaserat pris.
Syftet med Årets börsbolag är att höja ambitionsnivån hos bolagen, skapa praxis gällande finansiell och icke-finansiell rapportering och uppnå en mer enhetlig utformning av bolagens årsredovisning, delårsrapport och IR-webbplats.

Som jurymedlem i ett av de ledande inslagen i svensk finansiell rapportering brinner du för transparenta och förtroendeskapande investerarrelationer.

Svensk finansiell rapportering anses vara bland den främsta i världen, mycket tack vare ett starkt intresse hos bolag och intressenter. Här vill vi vara med och fortsätta påverka utvecklingen i en positiv riktning. Om du delar den viljan, skicka in en ansökan med en kort beskrivning av din bakgrund och hur just du kan bidra.

Intresseanmälan skickas till stefan.pedersen@kanton.se alt. hans.borneroth@kanton.se


Årets börsbolag är Sveriges mest omfattande tävling inom finansiell kommunikation och investerarrelationer. Tävlingen startades 1980 av Aktiespararna och har arrangerats av Kanton sedan 2007. I samband med detta infördes de tre deltävlingarna: Bästa årsredovisning, bästa delårsrapport samt Bästa IR-webbplats som ligger till grund för totaltävlingen idag.

Läs mer om Årets börsbolag