Cloetta tog hem segern som Årets börsbolag 2017!

Kanton / Nyheter / Cloetta tog hem segern som Årets börsbolag 2017!

Nyhet

19 sep 2018

Som vinnare i Bästa IR-webbplats 2017 och med höga poäng i deltävlingarna Bästa årsredovisning 2017 och Bästa delårsrapport 2017 står Cloetta som totalsegrare i Årets börsbolag 2017. 


Kantons uttalande om det vinnande bidraget: 

"Cloettas heltäckande finansiella rapporter kompletteras med en av börsens främsta hemsidor från vilken användare kan hämta såväl uppdaterad som historisk information. Med konsekvent, tydlig och informationsrik kommunikation i samtliga kanaler beskriver Cloetta sig självt och sin värdeskapandeprocess samt förklarar sin omvärld på ett sätt som möjliggör för investerare och andra intressenter att fatta välgrundade beslut."


Samtliga vinnare av Årets börsbolag 2017: 

Årets börsbolag: Cloetta 
Bästa årsredovisning: Platzer 
Bästa delårsrapport: Axfood 
Bästa IR-webbplats: Wallenstam & Cloetta


Om tävlingen

Tävlingen Årets börsbolag omfattar bolag med säte i Sverige som är primärnoterade på Nasdaq Stockholms samtliga listor, NGM Equity Stockholm, First North samt First North Premier. 

Endast ett bolag kan bli Årets börsbolag, oavsett vilken lista som bolaget är noterat på. Vinnaren är det bolag med bäst totalresultat i de tre deltävlingarna Bästa IR-webbplats, Bästa årsredovisning och Bästa delårsrapport. Hedersomnämnande lämnas till de bolag med bäst resultat i respektive deltävling.

Tävlingskriterierna är baserade på internationell forskning inom området för investerarrelationer och utformade i samband med Aktiespararna. Bedömningen av resultaten är kvantitativ. Resultaten kvalitetssäkras sedan av Kanton.