Börsintro del 1: Övergripande regelverk (webbinarium)

Kanton / Seminarier / Börsintro del 1: Övergripande regelverk (webbinarium)

Hans Borneroth

CEO & Senior Adviser

hans.borneroth@kanton.se

Tid: 21 sep 2021 kl. 14.00–15.00


Plats: Inbjudan skickas ut dagen innan webbinariet efter att vi tagit emot din anmälan.

När ett bolag ska noteras på börsen ställs det inför en rad utmaningar. Nya krav ställs på styrelse och ledning, organisationen behöver byggas ut och nya rutiner måste skapas. Välkommen till den första delen i en serie om tre där Kantons konsulter delar med sig av tips och råd inför en notering.

En börsintroduktion öppnar upp ett flertal nya möjligheter såsom nytt kapital, ökad kännedom om bolaget och spridning av ägandet. Samtidigt är kraven som ställs i en publik miljö omfattande. Ett bolag vars aktie ska noteras står inför förändringar på en rad områden och processen är ofta krävande.

Kanton har lång erfarenhet av att hjälpa bolag att förbereda sig för ägarspridningar och noteringar. Under seminariet går vi igenom hur ett bolag kan förberedas inför en börsnotering, vilka krav som ställs och vilka fördelar bolaget kan dra nytta av som noterat. Därtill delar vi med oss av våra bästa tips och råd för en lyckad notering.

Tid för frågor och diskussioner ges under webbinariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkomna!


Börsintro del 1: Övergripande regelverk hålls även som fysiskt seminarium den 23 september kl. 14.00-15.00, Grev Turegatan 35 i Stockholm (begränsat antal platser). För anmälan, klicka här.





Anmälan

Events & Seminarier