Webbinarium: Börsintro del 1 - Nyintroduktion, avknoppning och listbyte

Kanton / Seminarier / Webbinarium: Börsintro del 1 - Nyintroduktion, avknoppning och listbyte

Elias Brännström

Consultant

Tid: 7 maj 2024, 10.00-10.30


Plats: Länk till webbinariet skickas ut dagen innan webbinariet, efter att vi tagit emot din anmälan.

När ett bolag ska noteras på börsen ställs det inför en rad utmaningar. Nya krav ställs på styrelse och ledning, organisationen behöver expandera och nya rutiner måste skapas. Välkommen till del ett av vår utbildningsserie om börsintroduktioner där Kantons konsulter delar med sig av tips och råd inför en notering.

En nyintroduktion, avknoppning eller listbyte öppnar upp ett flertal nya möjligheter såsom nytt kapital, ökad kännedom om bolaget och spridning av ägandet. Samtidigt är kraven som ställs i en publik miljö omfattande. Ett bolag vars aktie ska noteras står inför förändringar på en rad områden och processen är ofta krävande. 

Webbinariet kommer att behandla:  

  • Anledningar till och fördelar av en börsnotering 
  • Marknadsplatserna på börsen 
  • De generella kraven som ställs vid en börsnotering 
  • Noteringsprocessen & börsgranskning  
  • Projektledning samt finansiell kommunikation 
  • Tips och råd för en lyckad notering  

Kanton har lång erfarenhet av att hjälpa bolag med förberedelserna inför ägarspridningar och noteringar. Under respektive tillfälle går vi igenom hur ett bolag kan förbereda sig inför en börsnotering, vilka krav som ställs och vilka fördelar bolaget kan dra nytta av i en noterad miljö. Därtill delar vi med oss av våra bästa tips och råd för en lyckad notering. 

Tid för frågor och diskussioner ges under respektive tillfälle. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation. 

Varmt välkomna! 


Börsintro del 2 genomförs den 14/05 kl. 10:00-10:30.

Anmälan

Events & Seminarier