Redovisningsanalytiker

Kanton / Karriär / Redovisningsanalytiker

Nyhet

05 feb 2020

Om Kanton 

Kanton är ett konsultföretag som grundades 2003. Vi arbetar med finansiell rapportering, värdering och kommunikation där vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande och relevant information till aktiemarknaden och andra intressenter. Vår dynamiska arbetsmiljö kännetecknas av ansvar, kundmöten och utvecklande arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning 

I tjänsten som redovisningsanalytiker ingår analys, kvalitetssäkring och framtagande av finansiella rapporter. Vidare ingår att hantera och bedöma redovisningsfrågor. Som redovisningsanalytiker kommer du även att arbeta med övriga relaterade frågor som berör finansiell rapportering. Även försäljning och enklare arbetsuppgifter ingår.

Kvalifikationer 

Vi söker nyutexaminerade civilekonomer med inriktning mot redovisning och/eller finansiering. Du behöver ha ett brinnande intresse för aktiemarknaden, finansiella rapporter samt regler som påverkar de finansiella rapporternas utformning. En fördel är om du tidigare arbetat med redovisning och värdering.

Som person är du analytisk, strukturerad, ambitiös och gillar att tala inför publik och kunder. Tjänsten innebär både självständigt arbete och teamwork vilket kräver eget ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Positiv attityd, intresse av att arbeta hårt och förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska är självklara förutsättningar.

Arbetstid/ varaktighet 

Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön 

Fast grundlön + rörlig ersättning

Ansökan 

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till joanna.davies@kanton.se  

Vid frågor kontakta HR-ansvarig: Joanna Davies på 070-796 94 24.

För mer information om Kantons olika tjänster se www.kanton.se