Junior konsult

Kanton / Karriär / Junior konsult

Nyhet

17 aug 2022

Har du en passion för att utvecklas genom ansvar och självständigt arbete samtidigt som du får chansen att lära dig av våra duktiga medarbetare?

Vi söker en junior konsult med utbildning och gärna erfarenhet inom någon eller några av våra tjänsteområden som innefattar redovisning och rapportering enligt IFRS, värdering, hållbarhetsrapportering, bolagsstyrning, intern styrning och kontroll samt investor relations. Intresse för försäljning och marknadsföring är också en stor fördel.

Vi är ett sammansvetsat team och arbetar ofta nära våra kunder. Vi tror att det är vårt engagemang, vår samlade kompetens och erfarenhet som gör att kunderna väljer oss som långsiktig affärspartner.

Arbetsbeskrivning 

I tjänsten som junior konsult ingår att bistå övriga medarbetar i kundprojekt. Beroende på din bakgrund och dina intresseområden har du möjlighet att påverka inom vilka områden du fördjupar dig mest. Även försäljning, framtagning av seminarium och vissa administrativa uppgifter ingår i tjänsten såsom att uppdatera hemsidan, sköta seminarieinbjudningar och utskick, ta fram och sammanställa nyhetsbrev samt sköta vårt CRM-system.

Kvalifikationer 

Vi söker en nyutexaminerad ekonom med lägst kandidatexamen och en inriktning som passar våra tjänsteområden.

Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös. Tjänsten innebär både självständigt arbete och teamwork vilket kräver eget ansvarstagande och god samarbetsförmåga. Positiv attityd och förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska är självklara förutsättningar.

Arbetstid/ varaktighet 

Provanställning sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning.

Lön

Enligt överenskommelse.

Ansökan

Skicka din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till joanna.davies@kanton.se.

Vid frågor kontakta HR-ansvarig: Joanna Davies på 070-796 94 24.

För mer information om Kantons olika tjänster se www.kanton.se

Om Kanton

Kanton är ett konsultföretag som arbetar med strategisk finansiell rapportering. Vi hjälper våra kunder att tillhandahålla förtroendeingivande, lagenlig och relevant information till kapitalmarknaden och andra intressenter. Övergripande tjänsteområden är finansiell rapportering, hållbarhetsredovisning, rådgivning inom investerarrelationer, bolagsstyrning, värdering och börsintroduktioner. Vi har funnits sedan 2003.

Lediga tjänster