Årsredovisningen 2022 - Effektiv process och vass slutprodukt (webbinarium 15/12)

Kanton / Seminarier / Årsredovisningen 2022 - Effektiv process och vass slutprodukt (webbinarium 15/12)

Inför produktionen av årsredovisningen för 2022 bjuder Kanton in till ett webbinarium där vi delar med oss av våra erfarenheter som producent av en rad vinnande årsredovisningar, lyfter aktuella ämnen och bjuder på den senaste trendspaningen.

Vad bör vi tänka på för en effektiv och lyckad process? Vad efterfrågar kapitalmarknaden och andra intressenter? Vad är egentligen en bra årsredovisning och vad är praxis?

Under webbinariet den 14 och 15 december tipsar Kanton om vad som är viktigt att tänka på som projektledare för att uppnå en effektiv och lärorik process. Vi delar även med oss av vår långa erfarenhet från kapitalmarknaden och vad som krävs för att skapa en bra årsredovisningen som tillgodoser intressenternas behov på bästa sätt. Därtill tittar vi närmare på aktuella ämnen som är viktiga att beakta i årsredovisningen för 2022. Vi bjuder även på de senaste trenderna och goda exempel som kan inspirera er att vässa er årsredovisning. 

Tid för frågor och diskussioner ges under seminariet. Det går även att boka tid för ett enskilt samtal utifrån ert bolags specifika situation.

Varmt välkomna!

Anmälan

Events & Seminarier