Årets börsbolag 2018

Kanton / Seminarier / Årets börsbolag 2018

Stefan Pedersen

Manager

stefan.pedersen@kanton.se

Tid: Torsdagen den 26 september kl. 14:00


Plats: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

Välkommen till Årets börsbolag 2018, ett event inom finansiell kommunikation och investerarrelationer!

Torsdagen den 26 september håller Kanton avslutningseventet för Årets börsbolag 2018 i IVA:s Wenströmsalen på Grev Turegatan 16 i centrala Stockholm.

Vi vill passa på att bjuda in såväl tävlingsdeltagare som övriga med ett intresse för goda investerarrelationer. Under två timmar med start klockan 14.00 kommer vi diskutera årets iakttagelser, statistik från Nasdaqs största bolag, goda exempel och offentliggöra årets vinnare för att sedan avsluta med lite lugnt mingel för de som vill träffa branschkollegor och diskutera föreläsningarna.

Eventet är kostnadsfritt och den sista anmälningsdagen för att närvara är tisdagen den 24 september.

Missa inte denna chans att uppdatera er om det senaste inom investerarrelationer så här lagom till att höstens arbete kommer igång.

Varmt välkomna den 26 september!

Om Årets börsbolag

Årets börsbolag är Sveriges mest omfattande tävling inom finansiell kommunikation och investerarrelationer. Tävlingen startades 1980 av Aktiespararna och har arrangerats av Kanton sedan 2007. I samband med detta infördes de tre deltävlingarna: Bästa årsredovisning, bästa delårsrapport samt Bästa IR-webbplats som ligger till grund för totaltävlingen idag.

Syftet med Årets börsbolag är att höja ambitionsnivån hos bolagen, skapa praxis gällande finansiell och icke-finansiell information till bolagens alla intressenter och uppnå en mer enhetlig utformning av årsredovisning, delårsrapport och IR-webbplats. En transparent informationsgivning till bolagens alla intressenter kan resultera i en minskad riskpremie och en mer rättvis värdering.

Anmälan

Events & Seminarier