• Rådgivare inom strategisk finansiell rapportering
  Kanton är rådgivare till börsbolag och företag med privata och offentliga ägare. Vi hjälper våra kunder att uppnå strategisk finansiell rapportering som uppfyller interna och externa regler och skapar värde för kunden och dess intressenter.

  Läs mer om våra tjänster »

    • Ã¥bb-logotyp
  Årets börsbolag 2017

  Onsdagen den 14 mars startar 2017 års upplaga av Årets börsbolag. Bolag med säte i Sverige som är primärnoterade på Nasdaq Stockholms samtliga listor, NGM Equity Stockholm, First North samt First North Premier är välkomna att delta genom att under våren fylla i respektive deltävlings formulär.

  Läs mer om Årets börsbolag 2017 »
 • webbmed
  Rapportera rätt
  Upplever du att det kan vara utmanande och tidskrävande att hänga med i utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler? I Rapportera rätt presenterar Kanton de senaste och mest väsentliga nyheterna gällande utvecklingen av nya och ändrade lagar och regler inom redovisning och finansiell rapportering.

  Läs mer om Rapportera rätt »
 • Kostnadsfria seminarier
  Kanton anordnar kontinuerligt kostnadsfria seminarier inom områden som intern kontroll, redovisningsfrågor, trender inom finansiell kommunikation och hållbarhetsredovisning.

  Läs mer om våra kommande seminarier »
 • Diplomutbildning i investerarrelationer
  I arbetet med investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig bortom det egna bolaget. Kanton erbjuder en utbildning i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

  Läs mer om utbildningen »


Kontakt

Hans_liten_sv_sida  Hans Borneroth

  Senior Adviser

  hans.borneroth@kanton.se
  Mobil: +46 70 769 47 04

Diplomutbildning för dig som arbetar med investerarrelationer

  Den 15 maj 2018, klockan 09:30
I arbetet med bolagets investerarrelationer ställs du ofta inför en rad komplexa frågeställningar och förutsätts besitta en bred kunskapsbas som ofta sträcker sig långt bortom det egna bolaget och den egna branschen. Därför arrangerar Kanton en utbildning under två dagar i syfte att belysa några av de viktigaste kunskapsområdena för dig som arbetar med investerarrelationer.

Har du som uppgift att ansvara för investerarrelationer och/eller är du ny i din roll och vill få en tydligare bild av vad som förväntas av dig i arbetet med företagets intressenter? Som ansvarig för investerarrelationer förväntas du agera spindeln i nätet och ha en god inblick i företagets finansiella utveckling men även exempelvis den operationella verksamheten samt företagets riskhantering och hållbarhetsarbete. Därtill krävs god förståelse för intressenternas syn och förväntningar på företaget för att möta dessa med väsentlig och rättvisande information.
 
Kantons diplomutbildning berör utvalda kunskapsområden för att ge dig en allmän kännedom om aktiemarknaden, IR-funktionens roll, företagsvärdering, lagar och regler, effektiv kommunikation, projektledning av årsredovisningsprocessen samt redovisning av företagens ansvar inom hållbarhet. Genom diskussion kring en rad olika scenarier möjliggörs även ett brett utbyte av individuella erfarenheter bland deltagarna.


Datum: 15–16 maj kl. 9.00–16.30. 
Intresseanmälan: Fullbokat, för en reservplats vid eventuella avbokningar ​görstill info@kanton.se.
Kostnad: 11 500 kronor exklusive moms. I avgiften ingår lunch, fika och kurslitteratur.
Plats: Utbildningen hålls i våra lokaler på Grev Turegatan 35, 4 tr, Stockholm.

Varmt välkommen önskar Kanton!